torstai 7. joulukuuta 2017

Joulupallot
Taiwanin tuliaisena toin ihanan värisiä villoja. Maa on muutenkin askartelijan luvattu maa. Tarvikkeet ovat pilkkahintaisia Suomeen verrattuna. Valikoimaa on enemmän kuin osaisi kuvitellakaan. Suosittelen!
Valkoista villaa löytyy täältä, joten sitä en ottanut kaupan hyllystä mukaani. Suunnitelmat olivat siis valmiina. Innostus kuitenkin iski niin kovin, ettei valkoista villaa kerennyt ostamaan saati kysymään paimenilta. Joulupalloja täytyi saada. 

Huovuttaminen on helppoa ja hauskaa. Kaupasta löytyi Marselle-saippuaa, joka helli samalla käsiä. Huovutuskurssilla käytimme ihan perus pyykinpesusaippuaa. Olen huomannut, että kyseinen saippua on todella hyvä lian irrottaja. Täällä kun tuo hiilipöly ei hevillä lähde.

Ihastelimme kaupassa kauniita muovikuusia. Täällä paikalliset tykkäävät kuusissaan käyttää sähäköitä valoja, jotka vilkkuvat sen tuhansissa väreissä. Huvittavaa kyllä, minulla tulee niistä ennemmin mieleen mikreenivaara. Joulukuusien lisäksi kaupoista löytyy muitakin samoja joulukoristeitakin kuin Suomessa, kunhan niissä lukee vain Made in China. 
Meidän seinäkoristeessa taitaa lukea nyt made in Taiwan, Mongolia and China sekä Handmade.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesähaalari

Kevään Suuri käsityö lehdessä oli kesähaalarin ohje puuvillakankaalle. Kokeilin itse trikoosta ilman vuorikangasta. Hyvin onnist...