tiistai 7. marraskuuta 2017

Sen täytyy olla pinkkii
Entinen kielenopettajamme yllätti ja lähetti minulle pääkaupungista lankaa! Liekö tämä ollut vastalahja, sillä lähetin hänelle aikaisemmin pussillisen samareita. Ne ovat männynkävyistä otettuja siemeniä. Maistuvat pinjansiemeniltä.

Langan vyyhti infosi kiinaksi, joten en uskaltanut alkaa tehdä jotain, joka olisi ollut kosketuksissa ihon kanssa. Täällä on oppinut sen, ettei kiinalaisten väreihin kannate luottaa. Mistä myrkyistä lie tehty. Mutta myrkkyjä ei ajatelleet kolme pientä tyttöä, joille sitten tein säärystimet. He olivat onnesta soikeat näistä väreistä, jotka luonnossa ovat vielä enemmän sähäkämpiä kuin kuvissa.


Talven tulon huomaa moottoripyörine varustetasosta. Tässäkin on vähän käytetty pling pling -vaikutusta ja laitettu kaunista kangasta koristamaan käsisuojia. Liekö jäänyt ylimääräistä kangasta deelin teosta. Mutta kuinka huomaat: sen täytyy olla pinkkii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suojapussi kelalle

Meidän rahti Mongoliasta ei tullut sovittuun aikaan, joten kesä meni ilman monia tarpeellisia asioita. Mies esimerkiksi halusi ostaa uude...