lauantai 27. lokakuuta 2018

Halloween kettupuku


Minä olen kieltämättä vähän hämmentynyt tämän halloween villityksen kanssa! Itseäni vain ei kiinnostaisi yhdenlainen kulutusjuhla lisää. Sen sisältökään ei kiehdo silmää ja mieltä. Kerroimme lapsille halloween hahmoista. Eihän ne tienneet, mitä vampyyrit, muumiot ja muut hahmot oikeasti ovat! Jälkeenpäin totesivat, että ne ovat niin ällöjä, etteivät halua leikkiä sellaisia leikkejä. No, en minäkään :) Enkä oikein ymmärrä, miksi kouluissa tällainen juhla peitellään naamiais ja -elonkorjuujuhlan alle. Eikös yleissivistys amerikkalaisista tavoista riittäisi -pitääkö sitä vielä juhliakin?

Kaippa tässä kultaista keskitietä etsin..

Tyttäreni sai syntymäpäiväkutsun, jossa pyydettiin pukeutumaan halloween asuun. Tyttö halusi olla kissa. Karvakangas maksaa vain niin tolkuttamasti, ettei ollut mitään mieltä hankkia kissankarvaa. Kirpparilta löytyi naisten karvaliivi, joka muistutti erehdyttävästi kettua. Onneksi muruseni suostui vaihtamaan kissan kettuun. Ja sitten alkoikin kova surruuttelu. Erityisen innoissani olen tuosta vyöstä. Rusetin lenkkeihin leikkasin turkkilaisen jugurtin pakkauksesta kovekkeet. Eipä ole lörppö, ei! Ja korvien viereen sain taiteltua toisesta hiuspannasta kukkia.

Olen iloinen, että sain mekon tehtyä. Ja kettutytön onnellisuus oli itselle kiitos. 
Jotain iloa halloweenista -siis!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lahja opettajalle

Juurikin näin, lahjat ovat mielessä! Jouluhan ei ole kuin parin kuukauden päässä ja näin käsityöläisen silmin ihan liian lähellä. ...