tiistai 27. helmikuuta 2018

Villahousut

Minulla on nykyään sarjatuotanto päällä! Viime kerralla kerroin neulotuista pipoista. Niitä taisin tehdä loppupeleissä neljät tai viidet. Kuvio oli kaunis ja niitä oli ilo antaa. Tsagaan Sarin aikana veimme tuliaisena kyläpaikkoihin.

Ja sitten alkoikin toinen sarjatuotanto. Ystäväni on saamassa vauvan keväällä. Hän harmitteli, ettei osaa kutoa. Olisi toivonut vauvallensa nuttua. Mehukekkereiden sivuilla oli ohje vauvan pöksyistä, joten siitä idea lähti. Ensin pöksyistä tuli liian isot, joten ne meni maailman söpöimpien poskien haltiajalle; vuoden ikäiselle tytölle! Toiset olivatkin sitten sopivat ja odottavat pienokaisen syntymää. Ja kyllä minulla polttaisi tehdä ne kolmannetkin, mutta lankaa ei ole tarpeeksi. Varastot alkavat vähitellen huveta. Suomeen lähtö lähenee..

Ohje: Mehukekkerit -blogi Villahousut lapselle
Lanka: Yksivärinen Novita Wool, toinen myös Novitaa
Paino: 70 g koossa 74/80 

Ja nyt piti ottaa muistiin kuvat housujen haaroista. Sinne tietenkin jäi iso reikä ja mietin miten sen kauniisti ompelisi umpeen. Mummin sukan korjaus ohejeella parsin reijän noin ruutumaisesti kiinni. Haara sai mukavasti enemmän pinta-alaa ja on varmasti käyttökelpoinen liikkumisessa vaipan kanssa.

Ostin itsellenikin villahousut. Ja ne todellakin on sitä the villaa! Kutittaa mukavasti kinttuja, mutta voi, kuinka onnellinen voi tulla yksistä housuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesähaalari

Kevään Suuri käsityö lehdessä oli kesähaalarin ohje puuvillakankaalle. Kokeilin itse trikoosta ilman vuorikangasta. Hyvin onnist...