perjantai 5. tammikuuta 2018

Novitan joulukalenterisukka 2017
Novita tempaisi joulukalenterillaan sukat, jotka osoittautuivat mukavaksi projektiksi. Paljon opin uusia tekniikoita, sillä olen koko ikäni vain harrastanut kirjoneulesukkia. Kyllä siinä piti youtuben ohjevideoita selailla, että ymmärsi kikkailla oikealla tavalla. Onneksi on ihmisiä, jotka ovat olleet innokkaina näyttämässä nyppyjen, patenttineulomisen ja kennojen saloja!

Minulla ei ollut tarpeeksi 7 veljestä, joten jouduin turvautumaan Nalleen. L-koko kuitenkin osoittautui liian pieneksi. Kantapäästä eteenpäin kudoin jonkin aikaa, kunnes tajusin, ettei se tule mahtumaan kenenkään jalkaan. Kuvista näkyy hyvin, kuinka varsi kapenee aika lailla nilkkasta. Purkasin sen verran, että sain säärystimet. En rohjennut purkaa koko vartta, sillä sen verran haastavaa kutominen oli. Ensimmäinen tekele on kuitenkin ensimmäinen ja ilo syntyi siitä, että olin saanut aikaiseksi joitakin kuvioita.

Kuitenkin kaunis malli jäi kummittelemaan. Ehkäpä joku päivä otan tämän mallin uudestaan projektin alle. Nämä säärystimet voisivat olla sopivat pikkuihmiselle. Tai mitä jos ne ovat sittenkin ranteen lämmittäjät?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesähaalari

Kevään Suuri käsityö lehdessä oli kesähaalarin ohje puuvillakankaalle. Kokeilin itse trikoosta ilman vuorikangasta. Hyvin onnist...