lauantai 16. syyskuuta 2017

Salomoninsolmu

Jakkihärkä festivaaleilta emme saaneet juuri yhtä tiettyä lankaa ostettua. Käteistä ei ollut tarpeeksi ja eihän täällä millään kortilla maksella. Mutta mainos saatiin Ulaanbaatarin tehtaasta, josta löytyisi kašmiria, lampaan ja jakin villaa. Sinnepäs siis!

Tehdas tosiaan oli tehdas, jossa ei sen koommin lankatuotteita ollut esillä. Onneksi mukana oli paikallinen ystäväpariskunta. He toimittivat hienosti asiani ja kohta edessäni oli tuote-esite. Siitä oli helppo napsia mieluisat tuotteet.

Mutta taaskaan ei mahdollisuutta maksaa kortilla. Milloin sitä ihminen muistaa ottaa tuhatlappusensa mukaan! Täällä siis maan valuutta, Tukruk on satasissa ja tuhansissa. Rahan puuttuessa mukaan lähti sitä halvinta lankaa, lammasta. Ja hyvä niin, nyt on helpompaa opetella ohuen langan saloja.


Koukutin salomoninsolmuja tiheästi, jottei tulisi mielleyhtymää miesten verkkopaidoista. Huoli oli kuitenkin turha. Solmut ovat yhdessä kauniita ja herkkiä. Juuri sopiva kaulaan kiedottavaksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesähaalari

Kevään Suuri käsityö lehdessä oli kesähaalarin ohje puuvillakankaalle. Kokeilin itse trikoosta ilman vuorikangasta. Hyvin onnist...