keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Hamonen -vai kauluri sittenkin
Me päästiin käymään valkoisella järvellä eli paikallisesti sanottuna Tsagaan nuur:lla. Sinne joutuu ajaamaan todella huonoa ja möykkyistä arotietä pitkin. Haastavaksi tien tekee se, että tiessä on purkautuneen tulivuoren heittämiä laavakiviä. Kroppa kyllä aktivoituu ihan itsestään tekemään kuntopiiriä, kun siinä auton mukana saa heilua joka suuntaan! Kävimme katsomassa vanhaa kraateria. Nähtävän arvoinen. Suosittelen jos täällä päin samoilee.

Ja se järvi on itsessään niin kaunis! Miten jää voi ollakin niin monisävyinen! Suosikkini on ehdottomasti turkoosi. Vihreäkin kyllä sävähdyttää. Eipäs niitä kameraan saa ikuistettua. Hyvä, että jotain jää muistoksi mieleenkin.

Minun hamosenikin täytti värikylläisyyden kriteerit. Laitoin likoon kaikki, mitä löysin kaapista. Eli sen keltaisen seiskaveikan ja samaisen kelta-pinkki-valko-sävyisen raitalangan. Ihan ei tullut niin kuin päässäni suunnittelin. Uskon, että joskus sekin päivä koittaa. Onneksi pieni mieli tykkää. Tuossa järvellä kylmissäni ollessani, löysin toisenkin hyvän käyttötarkoituksen. Helma oli sen verran suuri ja pitkä, että hamonen oli oikein passeli myös kauluriksi.

Ohje: Omasta päästä, mutta idea lähti Dropsin sivuilla olevasta Sunny Hug -ohjeesta
Lanka: Novitan Seitsemän veljestä
Paino: 190g . Hamonen sopii noin 8-10 vuotiaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesähaalari

Kevään Suuri käsityö lehdessä oli kesähaalarin ohje puuvillakankaalle. Kokeilin itse trikoosta ilman vuorikangasta. Hyvin onnist...